Træfældning

Har du et mindre træ, der står lidt for tæt på dit hus eller blokerer udsigten fra vinduet? Eller har vinteren været for hård ved det? Så kan træfældning somme tider være den eneste løsning.

For at undgå at komme til skade ved fældning af et træ, er det en god ide at få professionel hjælp til det. Jeg har den nødvendige ekspertise og de rette redskaber til at kunne ordne fældningen af mindre træer med stor fokus på sikkerhed. Drejer det sig om et større træ, kan jeg også tilbyde at stå for det ved at få assistance udefra, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Uanset hvilken situation du står i, er jeg klar til at give dig gode råd og vejledning i forhold til træfældning.

Jeg prioriterer kundetilfredshed

Har vi lavet en aftale, kan du være sikker på, at jeg overholder den. Hos mig er kunden altid i centrum, og det betyder meget for mig at yde den bedste service hver eneste gang.

Få hjælp til træfældningen ved at ringe til mig på telefon 29 98 06 65 eller skrive til mig via mail ilp@fibermail.dk. Du kan også kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt os idag

Har du spørgsmål eller ønsker du blot et tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 24980665.

[captcha_bank_text]